En trevlig resa

För flera månder sen frågade några vänner om vi ville följa med dem och bo en natt på Kosta Boda Art Hotell i januari. I vanliga fall gör en natt på det hotellet ett rätt rejält hål i kassan, men nu var det något erbjudande i januari månad och då blev priset helt humant. Vi tackade ja. Förstås.

Tyvärr ringde våra vänner härom kvällen och berättade att de drabbats av influensa och därför inte kunde följa med. Vi funderade och hade ett svårt överläggande i tre sekunde innan vi bestämde oss för att åka ändå.

Vi bor ganska nära Kosta och är ju där titt som tätt. Många gånger har jag kikat in genom fönstret på glasbaren och tänkt att jösses så mysigt att sitta där inne och ha det trevligt.

Nu var det min tur.

Det var verkligen ett oehört trevligt hotell med sanslöst fina rum och trevlig inredning. Massor massor massor med fin konst och väldigt pyntat och ombonat. Hemtrevnad och style på en gång. Och jag måste (vill gärna!) säga att jag sällan träffat på så trevligt personal på ett hotell som på detta. Alla vi träffade och pratade med var enormt trevliga och vilken service sen då.

Har Du möjlighet att åka dit någon gång och är förtjust i glas och sånt, så åk! Erbjudandet gäller januari ut och priset är starkt rabatterat.

Här är lite bilder. Allt i en enda röra, men man kanske ändå kan förstå vad som är vad.

Vi bodde i Ulrica Hydman-Vallien korridoren. Väldigt fint.

4 tankar på “En trevlig resa

  1. Kan du inte virka dem en sån mössa då? 😛

    Om du gör det, följ inte mönstret som fanns i dn! Fast om du gör det ändå så öka inte så mycket som det står i mönstret, tror man kan hoppa över i alla fall ett ökningsvarv annars blir den jättestor och konstig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s