Det här inlägget vill jag ge till Pickipicki som hittat på världens bästa grej. Ugnspannkaka i muffinsform.
Underbart.
Vi testade detta till morgonens brunch. Helt otroligt. Som en hel frukostbuffé i en enda panna. Jag är lyrisk. Alla borde testa detta. Detta blir min nya paradrätt och jag längtar tills nästa gång vi har övernattande gäster som jag kan bjuda på detta. Eller så är det så att vi måste bjuda hem gäster på brunch snart. Man måste inte sova över. Man måste bara äta brunch hos oss. Det borde väl inte kunna vara så svårt va? 🙂
Jag tar mig friheten att skriva pickipickis recept här.
Pannkaksmuffins, 12 st
2 ägg
2,5 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
5 dl mjölkSmörj formen noga!
225 grader, 20 min.
Såhär blev mina. Jag stoppade i blåbär o muscovadosocker i 4 st, en ostskiva i 2 stycken, en klick keso i 2 st och en skiva kycklingpålägg i 2 st. De sista 2 fick vara neutrala.
Detta recept får tio ballongvispar av tio möjliga av mig.
Du är ett exempel på vad det är som gör att jag fortfarande matbloggar dag ut och dag in. Tack!
vilka roliga! mums! kram till dig, och så en till pickipicki också! 🙂
Å vad det verkar smaskigt! Det ska jag absolut testa. Tack för tipset!
Ååååååå! Jag kommer på brunch direkt!
Det här måste jag prova! Smart idé, och jag gillar verkligen att man kan använda så många olika ‘toppings.”!
Pingback: Därför | pickipicki
Åh! Vill också ha!!!!
jag har ju faktiskt en sådan där form som legat oanvänd i några månader nu…..
Så fina!!
Oj,så goda de där såg ut! Måste testa nån gång. Tyvärr har jag lite problem att äta ägg, men man kan ju testa i alla fall 🙂
Härligt, ser så goda ut! Kram
Mmm, de ser ju jättegoda ut! Det måste jag baske mig testa!