Hemmadagar

Vill gärna visa lite grejer. Från semmen. 🙂

På den fina altanen hos den trevliga familjen i Sundsvall fick jag en sanslöst fin present. Jag kan inte fatta att jag kunde få något så fint. Kolla. Kolla och avundas! 🙂

Väskan är en Decodelire. Har aldrig sett en sån innan. Jag fick dåndimpen när jag öppnade paketet. Tack snälla MM med familj! Tack!

I Leksand var vi inne och kollade Leksandsknäcke. De hade en trevlig fabriksbutik som vi var tvungna att besöka. Där köpte vi en burk till trekantsknäcke. Bland annat.

I Nusnäs köpte jag ju ett par röda pjuck. Det var så mycket folk där så jag gick in i affären, roffade åt mig ett par röda storlek 38, provade med ena foten, betalade och drog där ifrån. Det var så mycket folk så det gick inte att gå inne i affären. Vi var inne i en annan affär sen och kollade lite på dalahästar men det var olidligt där med.

Men fina skor har jag nu.

I den italienska restaurangen i Sundsvall, Dolcetto, finns en liten butik. Där kunde man köpa smarriga saker. Där köpte jag en fin tablettask som jag nu har i min prylhylla. Fotot är taget i mörker så färgerna stämmer inte riktigt…

Jag köpte en fin vattenbehållare (?) på Indiska i Sundsvall. Jag har spanat på dem ett tag men nu slog jag till. Det är enkelt att vara generös mot sig själv när det är semester. Hi hi.

Hittade en påse Jelly Beans i skåpet igår när vi kom hem. Är det inte det godaste godiset så säg? (Nä, det är det inte, men fasen så gott!)

Fast nu ska jag äta något ännu godare. Nybakade nyttiga muffins.

Vi hörs sen. En annan dag.

5 tankar på “Hemmadagar

  1. Vilka finfina saker du visar! 🙂 Väskan var ju superfin, jag förstår att du blev glad. Ha en bra fortsatt semester!

  2. Hehehe… Top-secret-Sommarfröken avslöjar aldrig något… men kan väl i förtroende säga så mycket som så att… slinker in ibland!! Prova Churchstreet saloon nästa gång!
    KRAM!

  3. Såna skor hade en tjej på mitt dagis och alla ville ha dem. Ibland fick vi turas om att använda dem lite med.

    Tjusig väska 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s