Bilder från hippan

Jag ska erkänna en sak. Jag tycker inte att det är kul att sätta in bilder och skriva bildtexter. Jag tycker att det är så himla jobbigt när man har blogg. Det var enklare på hemsidetiden. 🙂 Men jag ska inte tjura ihop för det utan jag skriver texten först och visar bilderna sen. Jag tror att ni är tillräckligt begåvade (VET att ni är det) för att förstå vad som är vad.

Det här är bilder från min fest. Det är rosa maränger i en skål gjord av papper (det fanns ingen bra i lokalen som passade och det fanns en gräns för hur mycket vi kunde släpa, så jag gjorde en engångsskål av papper), det är muffinsarna med mina idoler som flaggor och det är partypåsar som gästerna fick när de kom. Det är även godisshots som de fick förse sig med medan de kikade i sina påsar. Det finns även bilder på papperstulpaner som prydde borden och priser (till frågesporten som handlade om mig)  i form av godismuffinsar (muffinsformar med godis i typ).

Väl mött.

På påsarna stod det naturligtvis namnen på alla gästerna. Muffinsfatet byggde jag och A när vi skulle gifta oss. Även då serverade vi muffins. Då med en liten marsipantårta högst upp.

Godisshotsen innehöll ren sprit och godis. De rosa är med polkagris och de röda sura hallonflaskor. 🙂

Och så undrar jag vilken muffins Du hade velat ha. Jag tog Carl Kjellgren. I fyra hundra år av min ungdom var jag nämligen störtkär i ”trummisen i Black Jack”.

Min man fanns med som flagga. Den tog hans mamma.

13 tankar på “Bilder från hippan

 1. Ja det var alltså en positiv kommentar, som i heja dig för att du gör världen till en roligare och bättre plats. För att jag blir glad över att bara titta på dina foton.

  Hurra hurra för dig!

 2. Åh, Susanne, vad jag alltid blir glad av att titta in här hos dig! 🙂 Jag verkligen tokgillar ditt pyssel, dina kloka, fyndiga och oerhört glädeframkallade ord och alla dina inspirerande bilder!

  Och vilket underbart födelsedagsparty du verkar ha haft! Jag avundas alla smarta idéer du kommer på, som flaggorna i muffinsarna till exempel. Det är ju klockrent! 🙂 (Jag hade valt Leila!)
  Naturligtvis så vill jag så klart också passa på att önska dig stort grattis i efterskott! 🙂

  Jag har kikat in hos dig då och då, redan på undersolen.com- undersolen.se- och Ventil-tiden. Varje gång jag tittar in, så tänker jag att det inte får dröja så länge innan jag kikar in igen. Nu ska jag verkligen bättra mig på den punkten.

  Tack för all positiv energi du delar med dig av! 🙂 Du har alltid varit ett guldkorn på nätet!

  Kram i massor från Rebecca (som för övrigt bott ganska nära ”din” stad under uppväxten).

 3. Man ska också lägga till att din make ropade flera gånger ”-vem tog mej, vem tog mej ??” och var lite orolig vart hans muffins tagit vägen.

  Själv stod det mellan Ernst K och BÖrje Salming. Tog såklart hockeykillen. Testade att sätta honom i en rostad macka här hemma. Inte alls lika festligt.

 4. Åh, vilken fest!!! Underbara, kreativa du! Hurra för dig! Allt är så snyggt så jag hade inte kunnat sätta tänderna i nåt om jag var bjuden på din fest. I stället hade jag samlat en liten egen hög av härligheten och tittat på och njutit av heeeeela kvällen! Godismuffinsarna är to die for! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s