Min tur

Förra gången vi var i New York såg ju min man en massa hänglås på Brooklyn Bridge. Vi undrade lite över det där men lärde oss ju sen att det är en sorts kärleksritual.

Vi ville inte vara sämre så vi tog med ett lås och traskade till andra sidan bron (dvs Brooklyn-sidan) för att låset ska få så fin utsikt som möjligt. Vi vill att låset ska få se Manhattans skyline.

Vi hade läst på dåligt men trodde nog att det var meningen att man skulle kasta nyckeln i vattnet. Men det vågade inte vi. Vi var rädda för att polisen skulle ta oss i örat om de såg oss. Så vi tog hem nyckeln. Det känns lite kul att ha den hemma också. 🙂

Där det är lite ljust på bilden till höger hänger vårt lås.

Naturligtvis har några smarta typer sett till att göra business av detta. Vi såg massor av fina hänglås med inristade namn i, med datum och allt och hjärtan och fina färger och massa tjusigt. Vi tog en bit av en nyckelring och ristade in våra initialer med ett hjärta mellan. Det gick också bra. 🙂

Annonser

2 thoughts on “Min tur

  1. Det finns på en bro i Frankfurt också. En bro ligger i mitten av tre kyrkor och alla som gifter sig där sätter ett hänglås på bron. Äktenskapet ska hålla så länge låset hänger där.

    Vad roligt att ni gjorde så. Min sambo fnyser åt äktenskap så jag får nog aldrig göra nåt sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s