The end

Om en och en halv timme är min semester slut. Då är klockan 16.30 och min arbetsdag är slut i vanliga fall. I verkliga fall har jag inte jobbat på fyra veckor nu.

Men jag är redo att ta tag i vardagen igen på måndag. Jag kan inte säga att jag längtar efter den, men jag är beredd. Och det ska bli ganska bra.

Igår kom vi hem från en liten campingsemester. Vi har varit i Varberg och bott i goda vänners villavagn. På Espeviks camping. Ihop med vännerna. Sex personer i en vagn. Gick hur bra som helst. Jag hade ingen aning om vad en villavagn var och jag blev otroligt överraskad. Tala om compact living och snacka om mysigt.

Det var vår sista semestertripp den här sommaren. (Jag visar inga bilder därifrån eftersom villavagnen var privat och vännerna inte bett mig om att få bli uppvisade här.) Jag känner att jag har lärt mig och fått nys om en massa nya grejer den här sommaren. Jag har en massa nya idéer om allt möjligt och ny energi att ta tag i grejerna.

Om 45 minuter kommer min yngsta kompis, 34 år yngre än jag, och hälsar på. Hon har beställt tacos och övernattning och jag är inte sen att låta henne få som hon vill. Jag tänkte dessutom att vi skulle ta och pyssla lite. Ett gemensamt intresse vi har ihop med att kolla på julkalendrar på DVD.

Annonser

3 thoughts on “The end

  1. Men oj, så nära mig 🙂
    Vad bra att ni haft det så bra!

    Hoppas övernattning o pyssel o allt blir toppen!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s