Dagens fråga

Dagens fråga är kort och intensiv.

Torp eller husvagn och varför?

Själv väljer jag torp. För utanför ett sånt kan man odla.

Eller jag vet inte.

11 thoughts on “Dagens fråga

 1. Alltså, torp hade jag valt förr för att jag hatar(de) husvagn, camping och sånt. Men nu serru, har jag tänkt till. Tänk vilka möjligheter du har med en husvagn. Åka vart du vill. Stanna varsomhelst. Duger det inte kan du bara packa ihop och flytta liksom. Och sen komma hem till det egna huset, mitt ute i skogen. Som ett torp. Det är min plan.

 2. Torp. För att det jag gillar torp. Man kan ha land. Och torp. Det låter så fint. Jag gillar inte husvagn så mycket. Kanske för att jag har en svaghet för rutiner?

 3. Torp! Husvagnar är plastiga och fula, man kan inte ha grästak på husvagnen och jordkällare följer väldigt sällan med husvagnsköpet. Jag vill ha mitt ställe och slippa dela med massa andra. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att hyra en husbil nån gång och åka runt i under semestern och se nya platser, men jag vill inte göra det jämt.

 4. Åh, spontant skulle jag säga torp… nu när jag bor i lägenhet. Men om jag flyttar till hus, kan jag ju ha land och fruktträd där. Då är ju husvagn bra. Tyckte det va mysigt att campa med familjen när jag växte upp. Och som sagt förut, man kan ta den lite var man vill. Hälsa på släkt och vänner kanske, utan att tränga sig på eller ute och se Europa.

 5. Jag måste faktiskt välja inget av alternativen i denna fråga. Får man göra så?
  Husvagn går helt bort för jag gillar inte att bo så nära ihop med andra människor, både min egen i en liten vagn och så nära på en liten camping.
  Torp skulle gå bort för det skulle kännas som ett ytterligare ”Måste”, som jag inte skulle behöva.
  Hellre resa till nya ställen och bo på hotell!

 6. Spontant säger jag torp, men å andra sidan känns det lite jobbigt. Det ska målas och tätas fönster och lägga om taket och har man otur finns inte toa inne utan man måste gå på utedass (usch!) och så finns kanske inte el…
  Husvagn känns lite mindre jobbigt. Fast hellre hotell förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s