Dagens fråga

Cyklar du mycket?

Jag har en jättefin cykel men cyklar sällan. Vilket är synd eftersom jag tycker att det är himla härligt att cykla. Ett otroligt bra sätt att ta sig fram på.

Annonser

7 thoughts on “Dagens fråga

 1. Svar nej.
  En gång glömde jag cykeln i ett förråd när jag flyttade. Vi är inte bästisar.
  Nu har jag inte cyklat på flera år… men den är nånstans i garaget. Tror jag.

 2. Jo, men det blir hela tiden. Jag cyklar till och från allt. Nästan. Inte om det regnar och är jättekallt, då vill jag helst inte ens gå utanför dörren. Sen har jag en sportcykel som varit över alperna med mig i somras också.

 3. Jo när jag bodde inne i stan cyklade jag överallt, bilen stod nästan hela tiden på sin parkeringsplats. Nu bor jag på landet och har inte cyklat en enda gång på ett helt år! Det måste vara rekord. Jag har en jättefin Kronancykel som är blå med röd trälåda på frampakethållaren, så den är ju bra snygg alltså, så det är synd att man inte cyklar mer. Kanske borde fundera på om man skulle ta en vårtur nästa år, bara för att prova på hur det är att cykla igen.

 4. Jag har en ny fin cykel men det är alldelews för varmt att cykla ute påmsommaren, så den får vänta tills i vinter. Tils dess nöjer jag mig med träningscykeln framför TVn.

 5. Jag cyklar på min tantcykel till och från jobbet i princip varje dag. Jag har även börjat använda dubbdäck på vintern så att jag kan cykla året om. Dock så är det mindre nöjsamt när vinden piskar och näsan fryser till.
  De bästa cykelgångerna är dock när jag inte cyklat på ett tag, då kan man få en sån frihetskänsla. Tex. efter en ledighet eller längre sjuka. Å vad härligt det är att cykla tänker jag då! Synd att det inte känns så varje dag…

 6. Svar: Nej, men jag tror jag skulle cykla ofta om jag bodde kvar i Sverige. Jag blir förvånad när jag läser svaren – att ganska många inte cyklar så ofta (kan ju förstå att det blir mindre om man bor på landet eller om det regnar…) – eftersom mina minnen från min tid i Sverige är proppfulla med cyklande människor, cykelparkering, cykelvägar… Jag bor ju nu bilistens land, men jag önskar hela tiden att cyklandet skulle öka (myself included…) Det finns dock inte (många, praktiska) fina cykelvägar just här där jag bor, men de kommer sakta/ med nya ”generationen” kan man säga. I alla fall, mina minnen från Sverige kanske är en produkt av tiden? 70-talet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s