Dagens fråga

Handlar du på nätet?

Jag internetshopar rätt mycket. Och med mycket menar jag att en stor andel av det jag handlar köper jag på nätet. Till exempel böcker, skivor, smink, hygienartiklar, inredning… Inte överdrivet mycket, men det är på nätet jag köper det.

Annonser

4 thoughts on “Dagens fråga

  1. Jag handlar i stort sett ingenting på nätet. Jag handlar inte så mycket lver huvudtaget, men när jag köper nåt blir det att jag köper det i affär. Jag har alltid tyckt att det känns konstigt och inte riktigt säkert att handla från USA, men min sambo gör det och jag börjar vänja mig. Och nu har jag hittat Etsy och blir lite sugen på att handla där.

  2. Ja! Älska internethandel! Så smidigt att handla när det passar o allt det där. Så merparten av det jag köper är från nätet. Skulle gärna handla mer om det inte var så svårt med storlekar.

  3. Både jag och mina barn handlar mycket på nätet, allt från kylskåp till stickbeskrivningar. Vi handlar både från svenska företag och från t.ex USA och England. Det har alltid fungerat bra och vi har aldrig blivit lurade!,

  4. Ja rätt mycket. Men inte lika mycket från USA som förr, man får ju oftast den där tullavgiften/skatten och det blir genast dyrare än man hade tänkt sig. Surt. Annars köper jag alltid böcker på nätet, när det väl blir av, måste ju vara bokhandlarnas död med tanke på vilka låga priser adlibris har. etsy.com är ju en höjdarbutik. Och så har jag så klart handlat i oransch. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s