Dagens fråga

Sömnen. Hur har du det med den? Sover du gott?

Till 95% sover jag som en stock. Är jag vaken i 3 minuter efter att jag stängt ögonen har jag sömnsvårigheter. Men i stressade perioder har jag haft svårt både att somna och att hålla mig sovande långa stunder. Hemskt. Knäckande.

Annonser

4 thoughts on “Dagens fråga

  1. Just nu är sömnen ganska dålig… Så jag är glad om jag får fyra timmars sömn totalt på en natt. Men jag somnar snabbt som attans, hinner knappt lägga mig innan jag somnar.

    Normalt vill jag gärna sova 7-8 timmar. Det blev oftast 6-7. Jag låg oftast vaken och grubblade en bra stund innan jag somnade (stress).

  2. Jag sover rätt bra faktiskt. Fast jag vaknar någon gång vid halv fyra och ligger vaken länge. Ibland vaknar jag en gång till på tidig morgon och ligger vaken länge då också. Det är mycket irriterande, men jag skulle ändå summera min sömn som bra.

  3. Vanligtvis har jag en mycket god sömn – somnar direkt och vaknar aldrig förrän klockan ringer – och kan somna när som helst och var som helst. Tar ofta chansen till en blund i bil, buss, tåg, flyg om den ges. Fast just nu sover jag extremt dåligt. Höggravid och måste gå upp på toa minst tre ggr och vaknar två till tre ggr med kramper i vader. Det sägs att det är naturens egna sätt att ställa in sig för att vara vaken med bäbis… det är ruskigt frustrerande att inte få sova ordentligt.

  4. Har varit inne i en period då jag sov hemskt dåligt. Insommnia, typ. Uppe för sent, vaknade flera gånger. En stressig period i livet, så det var nog kopplad ihop med sömnen, en ond cirkel.
    Det har blivit bättre nu, jag sover bra om jag tar en ordentlig promenad efter middagen, och en skön extra varm dusch efteråt. För mig har det hjälpt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s