Dagens fråga.

Lördagsgodis. Finns det hos dig?

Godis finns hos mig men inte så ofta och inte just på lördagar. Jag är ingen godisråtta men jag gillar salt lakrits och choklad. Inte bara på lördagar. Men inte ens varje vecka.

Annonser

7 thoughts on “Dagens fråga.

  1. Japp, Lördagsgodis är ett måste i vår familj. Tror det är bra för mig, annars skulle jag nog äta godis vaje dag…

  2. Lördagsgodis! Ett dumt påhitt! Då måste du ju köpa godis till ditt barn en gång i veckan. Om du istället köper på t.ex en tisdag och sedan väntar och kanske köper på en fredag nästa gång veckan därpå, blir det ju inte lika ofta! Men barnen vill ha lördagsgodis för så har alla andra tyvärr. / Annika

  3. Nej, äter inte ens godis varje vecka. Dock vill jag gärna fika på helgen, som idag en riktigt god kopp kaffe ochhrmbakta ljumna bullar.

    När jag äter godis blir det riktigt salt godis, mörk choklad eller bilar.

  4. Jag gillar traditionen med Lördagsgodis. Vi (jag) håller tyvärr inte hårt i den, för det kan bli godis lite då och då, oavsett vilken vecklade det är. Kanske borde skärpa mej? Hursomhelst är det nu högsäsong på godis i USA… Halloween, Thanksgiving… Och julen… Jag blir yr.

  5. Mja… Jag har ett godisskåp där det alltid finns godis. Lite av varje av det jag tycker är gott. Min ambition är att bara öppna skåpet på lördagar men… *host* …skåpet står i princip vidöppet varje dag.

  6. Förut åt jag godis nästan varje dag. Nu tycker jag det mest krullar sig i munnen när jag äter godis, för att det är så sat**s sött. Jag äter kanske några bitar choklad i veckan. Saltlakrits är ju svårt att motstå, men det blir heller inte lika ofta som förr. Jag vet inte vad som har hänt. Jag är förvånad själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s