4 tankar på “Dagens fråga

  1. Tyvärr märker barnen det tydligt med den där med timman. Så det är jobbigt i en vecka ungefär nu innan de ställt om sig.

    Annars märker inte jag av det. Visst är det ljust ni, men mökare på kvällen o jag hade hellre haft kvar lite kvällsljus istället faktiskt.
    Jag förstår inte riktigt varför vi måste hålla på o ställa om, men jag är lite häxansurtant o lite bitter efter alldele för lite sömn.

  2. Vi är lite efter av oss här bortöver, så vi går inte över till vintertid förrän nästa vecka. Det kommer (åtminstone för mig) bli åtminstone en veckas förvirring när jag vaknar alldeles för tidigt och blir lika irriterad varje gång. Sen vänjer jag mig och det funkar tills det är dags att flytta klockan nästa gång.

  3. Inte mer än att när jag tittar på klockan så känns det som att det är så mycket mer kvar av dagen efter att man ställt om från sommartid till normaltid.

  4. Vi ändrar inte tiden här. Fast det borde vi, tycker jag. Diskussionen om att göra det kommer och går. De skyller på korna. Att de skulle komma i obalans för mjölkning. Jo, det är sant. Fast i grund och botten beror det mest på att íslänningarna sover så länge på morgonen så de vill hellre ha ljuset på kvällen. Som om det spelade någon roll här när det mer eller mindre är svart dygnet runt då det är som mörkast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s