Glossybox #6 – Oktober månad

Och så kom det som har blivit lite av månadens bästa dag. Glossybox-dagen. En höjdare varje månad men kanske extra höjdare den här gången. För den här lådan har jag fått for free. Det kan man få om man efter varje låda svarar på några ynkliga frågor. Då samlar man poäng som gör att var sjätte låda blir gratis.

Lägg av. Jag tror knappt mig själv.

Den här lådöppningen är för dig Mallan. För att du gillar detta så mycket.

Dåliga bilder och orange sken över allting. Men så går det när man fotar 21.00 i vardagsrummet under en stor orange lampa.

Showergele från Love & Toast. Jag älskar deras grejer! Jag har inte haft något från dem i mina ägor tidigare men nu har jag en grej. Och detta var lådans bästa. Om du frågar mig. Jag har testat deras handkräm på Åhléns en gång och den luktade så gott att jag ville äta upp mina händer. Fina förpackningar och väldigt bra grejer. Min showergel kanske jag häller över glassen till TV-myset ikväll. Jag tror den är god. Det grundar jag på doften. Den doftar clementin.
Det står att en sån här flarra kostar 99:-. Perfekt gåbort-present!

Lip Gloss från Färg (Makeupfabriken). Okänt märke för mig. Känns ungdomligt och kul. Lite udda långsmal förpackning som känns både rolig och snygg. Underbart lip gloss med bra kvalitet och en doft av godis. Jag fick färgen Anyou. Lite för rosa för min smak egentligen, men rätt kul. Jag gillart. Har haft det på mig hela dagen.
Det står att det kostar 99:-. Värt. Det tycker jag.

Nagellack från Nails Inc. Ytterligare ett nytt märke för mig. Jag fick en färg som jag inte hade köpt i vanliga fall och det tycker jag är väldigt roligt. (Liksom färgen på mitt lip gloss. Kul att prova nya färger!) Jag har inte testat detta ännu så jag kan inte uttala mig om hur det är eller funkar. Men jag har läst på nätet efter att jag fått det att det ska vara ett bra lack. Kul att färgerna heter som platser i London. Min färg heter Piccadilly Circus.
Jag fick en liten flaska men en stor kostar 159:- står det. Kan inte uttala mig om det är mycket eller lite eller hutlöst eller värt.

Lulu’s nattkräm. Jag hittar ingen egen hemsida för Lulu’s men halleluja vilken nattkräm! Det står i beskrivningen att den bildar en vaxliknande barriär på huden och det stämmer verkligen. Mitt ansikte har aldrig varit så lent och slätt i hela mitt liv som igår efter att jag smörjt in mig. Detta blir mitt nya beroende.
Jag fick en liten tub och en förpackning med 45 ml kostar enligt uppgift 369:-. Dyrt om du frågar mig men man lär ju få norra Europas finaste hy av denna så ja, kanske en önskelista till Tomten är på sin plats.

En tvål från Beautybird. Alltså jag är ingen vän av hårda tvålar. Jag äger inte ens en tvålkopp. Men tvålen doftar ljuvligt och att den innehåller persikokärnor (eller stjärnor som de skrivit på lappen som följde med) känns bra. Då får man nog lena fina händer.
En tvål kostar visst 89 stålars. Inte så värt om du frågar mig. Men nu har jag fått en och det är jag glad för.

Bonus: Geisha Dark. En kul överraskning! Jag har inte smakat på denna, men jag kan inte tänka mig annat än att den är ljuvlig.

Japp. Det var det. Jag är supernöjd med lådan. Som vanligt. Lite trist med en hård tvål till (förra lådan innehöll en tvål från Odd Molly) men det gör inget. Det var så mycket annat kul i lådan.

Nej men tjolahopp. Nu är det dags att dra till Friskis!

1 tanke på “Glossybox #6 – Oktober månad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s