Allvarligt?!

Spelar ni Candy Crush? Ett spel som är gratis men där man kan köpa sig fördelar. Extra liv, extra slag och så vidare. Jag bestämde mig för att inte köpa något i spelet. Men nu undrar jag, går det att spela utan att betala?

Jag har i flera veckor försökt ta mig genom bana 33 men det är ju omöjligt. Ska jag behöva betala i alla fall? Eller funkar det ändå? Behöver jag bara prova några veckor till?

Viktig fråga. Det fattar ni ju.

20130212-192102.jpg

Annonser

7 thoughts on “Allvarligt?!

  1. Jag har inte laddat ner eftersom jag hörde att
    Man efter en viss bana måste ha hjälp från vänner för att komma vidare och då måste koppla ihop det med Facebook. Då blev det liksom nej tack redan innan jag testat.

  2. Du behöver inte betala för att komma förbi bana 33. Det går ändå. Det är vissa banor man fastnar på någon vecka. Sen en dag så löser man den utan några problem 🙂

  3. Ett litet tips om du spelar på kvällen och vill ha fler liv. Ställ fram klockan 2,5 timme så har du nya liv :). Nackdelen med att göra så är att när du ställer tillbaka klockan rätt så är det extra minuter som den räknar ner till innan du får nya. Men då ska man ändå sova så det gör inte så mycket :).

  4. Sitter också fast på den banan nu! Jag hoppas att det löser sig med något sådat där mega-godis-spränger-bort-det-mesta-drag 🙂 Lycka till!!

  5. Här är vi på bana 79 och fast där sen flera veckor. Vi har köpt för 7 kr nån gång men oftast är det min envise make som klurar ut det…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s