En annan sorts deo

Nu behöver jag er hjälp!

Är det någon av er som använder sån där deo som är som en… ja, jag vet inte… kristall? Sten?

Jag är lite nyfiken på en sån och vill prova. Såg en i en affär som var som en kristall-deo typ. Det stod att den innehöll salt och räcker i ett år. Är det en sån? Den här kostade 40 spänn. Är den på riktigt då?

Berätta gärna vad ni tycker, om de funkar, hur länge ni använt och var ni köpt dem. Jag vill veta ALLT!!

Tack.

Annonser

5 thoughts on “En annan sorts deo

  1. Nej just en sån har jag inte testat, bara andra utan aluminium i. Men ingen har fungerat tyvärr. Men kostar den inte mer så slå till! Skriv gärna i så fall igen om den funkar 🙂

  2. Jag har provat och den är jättebra och håller svettlukten borta men man svettas och denna trycker inte tillbaka svettningen som tydligen andra farligare deoderanter gör, så jag gav upp. Vill inte gå med svettfläckar under armarna…

  3. Jo, man svettas ändå, fast det är inte så ”hemskt”. Och det känns väldigt ”luftigt” när man väl vant sig. Fast jag brukar gå emellan med en vanlig ibland, eftersom man måste gnida in den rätt så mycket (det tar tid 🙂 ). Känner mig dock alltid mer som om kroppen andas lättare när jag använt den, och den räcker verkligen länge… Värd pengarna, med andra ord.

  4. De är ju en deodorant, inte antiperspirant, så man kommer fortfarande svettas men det kommer inte lukta så.. svettigt? Jag har använt en sån till och från, och vissa dagar funkade den superbra, andra inte alls. Men det är en slags inkörningsperiod också, både för kroppen och för en själv mentalt. Jag svettas hellre lite grand än använder vanlig deo med alla dess tveksamma kemikalier och ämnen. Urtekram har en del varianter i roll-on och spray, som är baserade på samma slags kristall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s