Dags att deklarera

Jag har chockat mig själv två gånger idag. Med tidsbesparingar.

Första gången var på morgonen när jag skulle gå upp och direkt sätta igång att färga håret. Jag gick upp och bestämde mig på väg in i duschen att jag skiter högaktningsfullt i om jag har utväxt ett par dagar till. Ljuvligt: Sparande av tid: ca 1,5 timma.

Andra gången var när jag lite svettig i armhålorna bestämde mig för att deklarera. Och att inte göra som jag brukar. Det vill säga säga att jag ska deklarera men sen bli nervös och bara sitta och surfa istället. Så jag satte mig vid datorn, tog fram det jag behövde, kollade hur jag gjorde förra året, gjorde likadant i år och skickade in det. Det tog ca 20 min. Utan någon som helt ångestsurfning och bortförklaringar. Sparande av tid: 1-2 timmar.

Nu har jag alltså sparat ihop cirka 3 timmar. Dessa ska jag ägna åt mycket roligare saker än hårfärgning och annat.

Vi var förresten på utflykt igår. I fina Öhr. Vi var inne en sväng i lantcafét och tittade på fina saker och köpte livsnödvändiga saker. Sen kikade vi i den fina trädgårdshandeln som är som en dröm.

OCH så var vi inne hos Alster och tittade. De hade en otroligt massa fina saker men det jag föll mest pladask för av allt var kläder från UNO som de sålde där. Jag hittade en FANTASTISK (ja, här spar jag inte på versalerna!) klänning från just UNO som jag blev helt kär i. Men jag  köpte den inte och det vill jag verkligen ge mig själv spöstraff för.

Jag har hittat en bild på klänningen på nätet, men jag hittar ingenstans att man kan köpa den. Jag skulle nog kunna fråga butiken Alster om jag kan få köpa den och få den skickad på posten, men jag känner lite att jag vill prova först…

Och vill jag åka tillbaka till butiken får jag köra typ 8 mil eller nått. Enkel väg.

Alltså jag undrar när man lär sig? Gör man någonsin det? Vet ni? Lär man sig någonsin?

Jag börjar faktiskt undra.

Och jag är skeptisk.

Förövrigt fotade jag dåligt igår på utflykten. Det enda jag lyckades föreviga var efterrätten som vi serverade efter middagen som vi åt när vi kom hem.

Men, men… det var en väldigt trevlig dag. Trevligt besök och mysig utflykt.

1 thought on “Dags att deklarera

  1. Det är så klokt det där med att bara ta tag i sig själv o göra det. Gott med all tid du sparade, heja!

    Klänningen är fantastiskt fin! Det är ju svårt om man inte provar, men chansa kanske? Annars låter det ju som om det är väl värt ett besök till.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s