En sån där…

Det är en sån där vecka ni vet. Ja, faktiskt inte en sån vecka. Vilket förvånar mig mitt i eländet. Men allt går fel.

Det är en sån vecka då färgningen av håret misslyckas och man inte hinner färga om det på flera dagar utan får gå med skitfult skitflammigt skithår. Och sen när man hinner färga om det efter flera dagar blir det för mörkt.

Och det är en sån där vecka då man skriver ett argt mail till chefen och trycker på sänd innan man hinner tänka efter eller ens läsa igenom.

Det är sån vecka då småkakorna som är det säkraste kortet man har, misslyckas totalt.

Det är en sån vecka då man begår ett rätt litet löjligt misstag på jobbet men kunden måste tala om att efter alla hans år i branschen så var detta det dummaste han upplevt.

Det är en sån vecka då man sett fram emot onsdagen för då ska man ut och springa men när onsdagen kommer vräker regnet ner. Men den dagen man jobbade 12-13 timmar var vädret perfekt för spåret.

Det är en sån vecka då man får mail om att hotellet man bokat till en resa i juli har konkat och man får leta efter ett nytt hotell. Vilket är i senaste laget så det blir förstås dubbelt så dyrt.

Det är en sån vecka då man sätter sig vid TVn på onsdagen 19.30 för att se på Halv åtta hos mig, men man möts av något vidrigt fotbollsprogram.

Det är en sån vecka ni vet.

Men det är också en sån vecka som avslutas med midsommar hos vänner. Och en sån vecka då man får ett fint sms medan man skriver om den hemska veckan i sin blogg.

Det är en sån vecka då man skulle vilja visa lite fina bilder i slutet av sitt blogginlägg men inte har någon kul bild på lager. Eller ens i fantasin.

Tur ändå att allt det här kan räddas av en ask saltlakritsglass som man har i frysen. Som plåster på såren. Eller som Ipren på midsommardagen. Eller som en våtservett på en vägtoalett. Eller som en överraskning en vanlig tisdag.

Eller som en snäll kommentar från en besökare i sin blogg

Annonser

8 thoughts on “En sån där…

  1. Bästa du! Må morgondagen sopa bort början av veckan, så att den slutar hur bra som helst.

    Ha en fantastiskt fin midsommar! ❤

    Tusen kramar!

  2. men alltså den där gubben stör jag ihjäl mej (extra mkt) på :@ Vem tror han att han är ! Han förtjänar en stor fet PROPP !!

  3. Äsch, vilken vecka! :-/

    Vilken tur att den verkar ha vänt och att du nu är på väg till världens bästa midsommarfirande bland vänner! Må solen lysa på er! 🙂

  4. Usch! Tur att veckan är slut (midsommarhelgen räknas inte in)! Älskade dina slutklämmar, särskilt den med våtservetten 🙂 Ha en skön helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s