Vet ni?

Vet ni var man hittar sånt där superprassligt som man kan sy in i barnleksaker? Typ prasselpapper.

Vet ni om det är svårt att göra surkål?

Vet ni om apelsinfärgad glittrig ögonskugga är superfint eller skitfult om man har blek hy och lite rödlätt (färgat) hår?

Annonser

7 thoughts on “Vet ni?

 1. Är det sånt prasselpapper som man kan slå in runt blommor? Jag tror att man kan köpa det på typ Åhléns på inslagspappersavdelningen i så fall.

  Ögonskuggan tror jag på.

  Surkål är tidskrävande men blir dögott när man gör det själv. Det är bara svårt att stampa sönder kålen i en sån kruka. Vi har gjort det, kolla hos mig.

 2. Det har jag också funderat på. Ska höra i tygbutiken nästa gång jag får vägarna förbi. Annars fick jag tips om att ta bakplåtspapper i flera lager o fästa ihop med dubbelhäftande tejp. Men jag har inte hunnit testa än.

  Jag tror ögonskuggan skulle passa dig! (Om inte annat så tror jag att de som jobbar där skulle vara ärliga nog o säga nej).

  Ha en riktigt fin midsommar! Kram

 3. jag kom på en grej :-O sånt där superprassligt papper (om vi inte hittar nåt behöver det inte va sånt i btw, det var bara en idé, tror bebben nöjer sej me pilliga lappar) ibland i folks jordgubbsland eller dyl hänger det ju prassligt lite hårdare silvrigt/glansigt prasselpapper för att skrämma fåglar !!!! sånt kanske kan funka ?! men VART köper man sånt :-S iiiiih det bara slog mej !!

 4. Menar du silkespapper? Det finns typ hos varje blomsterhandlare isåfall 😉

  Duuu, typ i morgon kommer mitt allra första GlossyBoxpaket. Å det är din förtjänst! 😉

 5. Jag både virkar in och syr in cellofan, gärna som jag själv prasslat ihop lite. Sen är det en handtvätt, alternativt 30 grader som gäller på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s