Semmeplanering

Igår började vi semesterplanera. Det är vi väldigt bra på. Och lite dåliga. På samma gång. Igår var vi okoncentrerade och kom inte så långt i planerna förutom att vi bestämde oss för att strunta i ett ställe som vi hade tänkt att åka till. Men att ställa in är väl också att planera.

Antar jag.

Vi planerar roadtrip och inte alls kring Västervik och Oskarshamn. Utan åt andra hållet. Eller uppåt. Vi vill komma upp. Åt.

Vi inledde planeringen med att knäcka en present som A fick när han fyllde år. En väldigt fin flaska som var väldigt god, men vi kommer nog inte att ha fler såna här i vårt hem. På tok för mycket pengar. Men vi är glada över att få prova och det var väldigt, väldigt, väldigt gott. Och en väldigt fin present.

Efter lite planering och en del skålande satte vi tänderna i en låda kräftor som vi hittade i frysen. Mars är väl inte en typisk kräftmånad, men vad gör det? Man får ju äta vad man vill som tur är. Gott var det också. Fina fådda svenska kräftor.

Brödet har min surdegsbakande man bakat och osten har vi köpt i affären, men annars verkar det som att allt vi drack och åt igår är fådda grejer. Inte alls tokigt.

Sen såg vi ju Mellot förstås. Eller förstås och förstås. Det är ju inte så förstås kanske, men vi gjorde det i alla fall. Och vi hejade på Sanna så vi gick nöjda ur den tävlingen.

Men det som gjorde oss nöjdast var nog ändå vårpromenaden och kaffet på trappan. Vi går mot rätt tider nu.

Tycker jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s