Kärt återseende

För ganska precis ett år sen blev vi medlockade på en utflykt till Karlskrona. Därför att en vänsläkting fyllde år. Nu bor inte vänsläktingen kvar där längre men vi tyckte att staden var så trevlig att vi ville åka dit igen. Så det gjorde vi när det var Kristihimmelsfärd. Smart av oss. Om vi får säga det själva.

Vi valde även den här gången att bo på Clarion Collection Hotel Carlscrona. Ett av de trevligaste hotell jag någonsin bott på. Och det var lika otroligt trevligt den här gången.

Nu bodde vi i rum 308. Vet inte, men kanske var det samma rum som förra gången… Hotellet hade kvar sin smarta bokhylla… Och hamnen precis utanför fönstret var lika vacker som sist… Vi satsade på en lugn och skön helg och det var precis vad vi fick. På hotellet ingår middag i rumspriset och maten var otroligt god och vällagad. Så vi åt på hotellets restaurang och tog det så lugnt så att vi nästan växte fast. Men det var precis vad vi ville så… ja… 5-0 till oss. På ett ungefär.

Shoppade gjorde vi inte heller något nämnvärt. Men jag fick present. Bara sådär. En fantastisk helg. Lugn och fin och god mat och trevligt sällskap. Och fint väder. Ljuvligt.

1 tanke på “Kärt återseende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s