Drinktilltugg

Nu ska jag lära er något smarrigt.

Något man kan ha till fördrinken, som förrätt, som plock till en film eller bara som en… ja… en rätt.

Jag lärde mig detta i Gävle, och ni har sett bild på det, men jag vill gärna påminna om detta.

Please, try this at home.

Saltgurka, smetana, honung, salt och peppar.

Lägg av. Jag borde ha stryk.

Så gott är detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s