Kära Kalmar

För några helger sen behövde vi lufta oss lite. Så vi åkte till Kalmar. Vi har ju varit där förut och haft det så bra, så vi tänkte att vi skulle se om vi kunde få det lika bra igen.

Och det kunde vi.

Vi bodde på samma hotell eftersom vi tyckte så mycket om det förra gången. Det var väldigt mycket mer folk den här gången, upplevde vi det som, men precis lika trevligt. Den här gången valde vi att äta den middag som ingick i hotellpriset. Det var någon barbecuekyckling med potatis och grejer och det var väldigt gott. Otroligt trevligt och smaskigt.

Vi bodde i rum 205 den här gången och hade lika fin utsikt som sist. Rummet var väldigt litet och i stort sett omöjligt att fota, men väldigt mysigt, rent och fint och trevligt.

Sköna sängar, ganska stort badrum och som sagt… utsikt.

Vi var sugna på kroppkakor och gick tillbaka till Skafferiet, där vi åt ljuvliga kroppisar sist… Men de hade inga kroppkakor (trots stora skyltar på utsidan) och det var mycket annat de inte hade heller… fick nästan en känsla av att de var på väg att stänga igen stället… Men vi åt supersmarriga wallanbergare istället och gick där ifrån nöjda.

Vi hade det väldigt bra, fotade väldigt (väääldigt!) lite och trivdes fint i den fina lilla staden. Vi åker säkert tillbaka när det blir sommar och jag kan verkligen rekommendera både stad och hotell för er som gillar att se er om i vårt fina land.

1 tanke på “Kära Kalmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s