Glömt minne

Såg reklam för McDonalds på TV. Då kom jag att tänka på en sak som hände mig för typ 20 år sen. Som jag glömt bort.

Minns du att det ryktades om att det fanns folk som satte i system att klaga på maten på McDonalds för att på det viset få sig ett till mål mat? Gratis. Som t ex åt upp allt utom två tuggor på sin burgare, stoppade i ett hårstrå, klagade och fick en ny burgare. I min sfär pratades det ofta om det. Jag gjorde det aldrig. På grund av uppfostran och dålig på att ljuga.

Men med detta i bakhuvudet tänkte jag ändå en gång att jag förtjänade en ny hamburgare. Eftersom brödet smakade dåligt och var bränt på ovansidan.

Jag tog med mig min brända burgare till kassan och sa vänligt att den inte var god. Jag sa inte att jag ville ha en ny. Men jag tänkte att det kommer jag ju att få. Utan att nämna det själv. Det får man ju. Det har man ju hört.

Men vad hände?

Jo, tjejen i kassan nöp bort en bit av brödet med sina fingrar, stoppade biten i munnen, tuggade en stund och sa ”Nej, det är inget fel på det här brödet!”.

Jag minns inte vad som hände sen. Men jag hoppas att jag sa ”Okej, var det inte fel på det innan så är det det definitivt nu i alla fall.”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s