Inte min smartaste dag

Blev kallas till ett möte för ett tag sen. Med kollegor från olika länder. Som var hemma i sina egna just länder. Och jag i mitt land.

Tio minuter innan mötet, som var idag, blev jag upprörd över att jag inte visste var mötet var. Det stod ju för sjutton inte i inbjudan. Jag ringde en snäll kollega som finns på samma ställe som jag. Och frågade honom. Han sa ”Susanne, det är ett telefonmöte…”. Och jag sa ”Ja, men vart ska jag gå då? Ut till dig eller?” Han blev tyst. Och sa så vänligt som det bara gick. ”Du behöver inte gå någonstans. Du kan ju ringa det numret som står i inbjudan, från din egen telefon…”.

Vi skojade lite om att ögonkontakt är omodernt och så. Sen la vi på.

Tre minuter senare stod han i min dörröppning. Och sa att han gärna var med i mötet från samma telefon som jag. Sen drog han min besöksstol intill min stol. Och sen hade vi mötet ihop. Med högtalaren på.

Nu gillar jag honom ännu mer.

Sen var dagen toppen ända tills jag var hos frissan. Och sa till min frisör-vikarie att jag från och med nästa besök vill gå tillbaka till min ordinarie. Eftersom hon är tillbaka igen.

Då blev det dålig stämning.

Jag gillar inte dålig stämning.

Men jag gillar när jag vågar säga som jag tycker. Eller ifrån.

Trots att deon jag tog på i morse försvann redan när jag inte visste vilket konferensrum jag skulle gå till. Vissa dagar behöver man dubbeldeo.

2 tankar om “Inte min smartaste dag

  1. Fint med fina kollegor!
    Men visst är det svårt. Tänker på det här med olika färger. Kanske är din frisör-vikarie mer grön än du? Då är det svårt med en sån rak kommentar tänker jag. Hon tog det personligt som att hon är dålig/du inte är nöjd. Men du menade inte alls så utan att du ju haft henne just som vik och nu vill du ha tillbaka orignialet. Hoppas det löser sig iaf så du slipper dålig stämning! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s