Karlskrona – igen

Vi fick inte så mycket semester ihop i år, jag och min man. Därför valde vi att försöka göra det bästa av situationen och ökade ut semestern med hjälp av helger. Helger som vi ju alltid har lediga, men som vi nu maxade upp. Till verkligen max.

En sån helg var det just för några stycken helger sen. Vi drog till Karlskrona.

Där har vi varit en och två gånger förut.

Den här gången hade vi inga andra planer än att ha semester och att göra så lite som möjligt. Vi bodde som vanligt (jo, för tredje gången blir ”som vanligt”) på Clarion Collection Hotel Carlscrona. För det har varit väldigt bra de andra två gångerna och vi ändrar inte på ett vinnande koncept. Såna är vi.

Vi fick rum 204. Och de här bilderna kära du, är ett hån mot alla er som gillar att jag berättar om hotell jag bott på. För det här min vän, de är nog de sämsta rumsbilderna jag tagit. Någonsin.

Håll till godo.

Som sagt så gjorde vi inte särskilt mycket. Det var ohyggligt varmt och de varmaste timmarna orkade vi bara vara på rummet och slappa framför fläkten.

På detta förträffliga hotell ingår det middag. Och den bestod av pulled chicken ena dagen och fläskfilé med potatisgratäng andra dagen. Båda gångerna var maten jättegod.
Eftersom det ingick mat hade vi ingen större anledning att äta på stan. Förutom den dagen vi kom och höll på att hungra ihjäl vid lunchtid. Då åt vi en liten fish och en hög med chips till lunch. Det var smarrigt.

Och när vi inte hängde framför fläkten på rummet, hängde vi nere vid hamnen. Vi tog med små mysiga matsäckar dit ner och satt bara där och slappade. Och kollade på båtar. Och pratade om livet.

Det var fett najs.

Dagen vi åkte hem berättade en kille på hotellet om en massa mysiga båtutflykter man kan göra när man är i Karlskrona. Det hade vi inte riktigt tänkt på att kolla upp innan. Men det ger ju oss en väldigt stor anledning att så snart som möjligt åka dit igen.

Väldigt trevlig stad.

Mysigt och trevligt hotell.

2 tankar på “Karlskrona – igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s