De där 20 åren

Åh vad jag fick mycket respons på det förra inlägget. Tack för det. Ja, det är fint att fylla 20 år på nätet. Det är fint att fylla 20 över huvud taget.

Finast är kanske att fylla 20 burkar med godis.

Eller att få gå på Systembolaget.

Eller vad vet jag.

Fint är det i alla fall.

Att ha något att fira.

Ni önskade så mycket fint. Julkalendrar i repris, gnuffishus, något ritat… Pixlad grafik. Ni har önskat så mycket roligt. Jag ska se vad jag kan hitta i mina gömmor.

Gnuffishuset kan jag tyvärr inte erbjuda er. Då krävs det att jag har något form av hotell där jag kan ladda upp det. Och det har jag inte. Tills för något halvår sen har jag bara bloggen. Jag har inte kvar mitt under solen-ställe. Kände att jag bara betalade för nått som jag inte använde. Vilket ju var snålt och dumt.

Kanske skulle jag kunna göra Gnuffis-huset som en fil och skicka via mail? Så kan man använda det i sin egen dator. Jag ska ta och kolla lite på det och fixa lite och se vad jag kan hitta på.

Pixlad grafik och pixlade julgrejer har jag massor. Det ska jag ta och visa upp.

Och julkalendrarna ja. De är så många så jag minns dem inte. Men en av dem, från 2009, ligger här i bloggen. Länk här.

Pinsamt med den kalendern är att i bildloggan under varje avsnitt har jag skrivit fel. ”Skriver av…” har jag skrivit. Vem är jag ens?

Men det kan ni leva med va? Jag har tänkt att ändra på det där, men det blir liksom inte av. Det har kommit så mycket annat mellan. Påsk och semester i Norrland och REA på godis på Willys och sånt. Sånt där som gör att annat får komma i kläm.

Men kalaset ska inte komma i kläm inte. Det ska jag se till.

Tack för alla fina meddelanden och all respons.

Mullinutt.

Skriver av mig. Idag. Nu och här.

1 tanke på “De där 20 åren

  1. Ingen fara ang. Gnuffishuset. Förstår när jag tänker efter, att det kräver webbhotell. Du behöver inte maila det, för mina kunskaper i sånt här har bleknat med tiden. Du fick ju dessutom så mkt andra roliga förslag, så oavsett vad du väljer att visa, är jag övertygad om att det blir jättekul! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s