Fredag igen

Och det blev fredag igen. På februaris elfte dag.

Jag har verkligen inte något spännande att berätta idag. Till skillnad från alla andra dagar jag gjort inlägg i den här bloggen. (Moahaha)

Men det är kanske så att det här datumet är ett datum då jag är lite trist. Det tyckte i alla fall någon den här dagen för några år sen.

Jag har hittat en sak som jag kan tänka mig att köpa för mitt presentkort. En väska från Åhléns. Jag behöver en lite större handväska som jag kan ha om jag behöver ha med mig lite grejer liksom. Och ändå kunna bära den över axeln. Som den här.

Och då kommer jag känna mig nöjd över att ha köpt en rejäl och bra sak för presentkortet och kan sen slösa upp det som blir över på saker av det lite onödigare men livsviktiga slaget. Som nagellack, läppstit och sånt asbra. Drömmer t ex om ett gräsgrönt nagellack.

Lite såhär kanske… Off Tropic.

Annars då? Har du nått kul att berätta? Vad ska du göra i helgen? Jag ska shoppa lite i kväll, äta lite god mat, kolla På spåret. Och i morgon ska vi få besök av kära vänner.

Men alltså. Livet ändå. Såhär innan På spåret ens har börjat. Bästa tiden.

En stor glädje idag är att det kommit ett nytt avsnitt av The Saltet podcast idag. Med Peter Apelgren, Wilmer Apelgren, Niklas Andersson och Roland Andersson. Det har ju varit tyst från den poden i nästan två år. Men nu äntligen. Idag kör de quiz. Otroligt kul.

Ha en fin fredag.

2 tankar på “Fredag igen

  1. Jag kan berätta att jag precis nyss (ja för två inlägg sedan) hittade knappen som förstorar text i dina inlägg. Då blev jag väldigt glad för det blev så lätt att läsa 😂

    Det är nog det mest festliga som hänt i helgen. Annars blir det mycket tid stilla. Försöka återhämta mig efter den där sjukdomen som dina figurer i burken inte hört talas om. Vore skönt att liksom vakna och pandemi var en dålig dröm.
    Tack för att du förgyller med dina inlägg!

  2. Och så uppspelt man kan bli över större text… glömde ju det viktiga.

    Klart du ska köpa väskan! Ett kanonbra köp! Och nagellacket ser perfekt ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s