6 tankar på “Dagens fråga

  1. Det kanske beror på vad som är på gång. Jag älskar folk samlingar som bondens marknad och konst marknader där man ofta stöter med vänner och träffar nya… och jag gillar små middagsfester med vänner och typ jul fester och ”get-togethers” med familj och vänner, men jag vill handla och ”shoppa” ensam, och jag njuter av ensamheten när killarna har lämnat huset på en lördag och allt är tyst och vilsamt! Svar: Yes!

  2. Både och. Och så beror det på vilken grupp jag är med i. Olika gruppkonstellationer gör oxå att jag tar mer eller mindre plats. Det är supertrevligt med grupper som funkar och där man har en given plats och gemenskap. Men jag måste få ha egentid oxå. Jag tänker rätt mycket och pratar inte för pratandets skull, är nog en tänkare och då är det lugnast att tänka när man är ensam tycker jag. 🙂

  3. Jag är lite delad. Stundvis är jag något av en eremit. Eller drömmer om ensamhet och jag skulle behöva lite mer ensamhet för att bli en bättre gruppmänniska. Det låter kanske konstigt, men för mig hänger det så väldigt ihop. Mer ensamhet o jag blir trevligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s